Aplicacions Solars
professionals de les energies renovables.

EMPRESA

block Inici | Empresa | Presentació

PRESENTACIÓ DE L'EMPRESA

Aplicacions Solars, SL és una empresa situada a Manresa (Bages, Barcelona), que ofereix assessorament energètic, tant a professionals com a particulars, en l'àmbit de les energies renovables i/o convencionals, que compta amb l’aval de 30 anys d’experiència en el sector de l’energia solar tèrmica i de més de 25 anys en el de l’energia solar fotovoltaica, garantint la màxima eficàcia i professionalitat en tots els projectes, prova d’això, és la nostra reconeguda i contrastada solvència com a professionals de les energies renovables.

 

Els projectes que porta a terme l’empresa, s’adeqüen a les normatives actuals i, alhora, es planifiquen tots els projectes de manera respectuosa amb el medi ambient, ja siguin projectes d’àmbit domèstic, particular, col·lectiu, industrial, públic o privat.

 

Aplicacions Solars, S.L., és la seva empresa d’assessorament i solucions per a projectes energètics de referència, que posa a la seva disposició una dilatada experiència com a instal·ladors, donant un sentit pràctic molt necessari per a l’elaboració adequada dels projectes energètics.


Juntament amb aquest elevat nivell de professionalitat i qualitat, l’empresa disposa d’una estructura àgil, que ens adapta fàcilment a les necessitats i característiques dels projectes o actuacions, i de la creativitat òptima per a l’adaptació de les propostes a la singularitat de cada client.

 

 
 
xhtml vàlid css vàlid Nivel A de Conformidad
 

C/Viladordis, 29 - 08241 - Manresa - Tel. 93 874 56 58 - Fax 938 745 946 - comcacoerciacacol@acacoplicacacosolcacoars.cocacom